Stevneresultater 2015

Send inn DIN stevnerapport, gjerne med bilder, til epost@solbergrytterklubb.com så vil vi publisere dem her.

Resultater for Solberg ekvipasjer i 2013:

Distriktsstevne dressur 9-10. februar

Grenland Ryttersportsklubb

Ekvipasjene Line Brevig Westrum/JJ Salvador, Mayrita Halvorsrud/Don Mirage og Siri Merete Andersen/JJ Barcelona har igjen vært ute og reist. Denne gang til Grenland.

Lørdag startet Mayrita og Don Mirage LA:3. Her red de til en 9. plass og 58,148 %. Klassen ble vunnet av Emilie Solli på Grand Tango fra Jarlsberg. Fullstendig resultatliste for LA:3 finner du her.  I MB:1 startet både Siri/JJ Barcelona og Line/JJ Salvador. De red til henholdsvis 5. og 6. plass med 62,206 % og 61,324 %. Klassen ble vunnet av Cathrine Wiik Svendsen på Stall-K’s Don Rubin fra Grenland. Fullstendig resultatliste for MB:1 finner du her.

Søndag red Mayrita og Don Mirage LA:5 og her ble det en 7. plass med 56,897 %. Klassen ble vunnet av Annike Josefine Mikkelsen på Roselise fra Borge. Fullstendig resultatliste for LA:5 søndag finner du her. Siri og JJ Barcelona red denne gang MB:2 til en 4. plass med 63,235 %. Klassen ble vunnet av Catharina Lorentzen Lund på Fafner fra Tanum. Fullstendig resultatliste finner du her.

 

Distriktsstevne dressur 2. og 3. februar

Sylling Rideklubb

Klubbens medlemmer fortsetter med gode resultater!

Under MB-klassen i Buskerud Rytterkrets’ vintercup deltok ikke mindre enn 3 ekvipasjer fra Solberg; Caroline Sand Todler på Heibergs Roma, Siri Merete Andersen på JJ Barcelona og Line Brevig Westrum på JJ Salvador. Caroline Sand Todler og hennes Heibergs Roma er nye i Solberg Rytterklubb, og i sin første start for klubbe, gikk de like godt hen og vant sin klasse, MB:0 med 67,833 %!

Siri Merete Andersen og JJ Barcelona red inn til en fin 7. plass med 57,667% og Line Brevig Westrum og JJ Salvador red til 52,5 %. Fullstendig resultatliste finner du her. Klassen er også en del av Buskerud Rytterkrets’ Vintercup og resultatlisten i cupsammenheng finner du her.

På samme stevne deltok også Mayrita Halvorsrud og Don Mirage i LA:1. I følge det vi kan lese av Mayritas oppdatering forløp helgen omtrent slik “Don Mirage fikk lyst til å være en tikkende bombe i dag, var ganske lik den følelsen jeg hadde da jeg red rodeo okse i går! Men til tross for en konstant spent og usikkelig hest som syns hele ridehuset bestod av hundrevis av mostre, fikk vi masse hyggelige kommentarer! Så dommeren så vel potensialet! Satse på at det går bedre neste helg”. Det til tross, det ble 51,768 %. Klassen var en del av Buskerud Rytterkrets Vintercup. Fullstendig resultatlister individuelt for LA:1 fnner du her. Resultatliste i forbindelse med cupen finner du her.

En annen debutant for klubben, Siv Merete Holten og hennes unghest JJ Dylan startet også denne helgen, og dette var ikke bare deres debut for Solberg Rytterklubb, men også deres debut sammen i stevnesammenheng. Og hva er da ikke bedre enn å reise hjem med en flott 5. plass og premie? Siv Merete Holten og JJ Dylan red inn til flotte 64 %! Fullstendig resultatliste for LC:3 finner du her. Resultatliste i forbindelse med cupen finner du her.

Her finner du totaloversikt over alle resultater for denne helgen finner du her.

 

Distriktsstevne i sprang 13. januar

Eidsberg Rideklubb

Søndag var det duket for sprangstevne, også dette i regi av Eidsberg Rideklubb, denne gang på Gjeterud Gård i Mysen. Fra Solberg stilte Maiken Arnesen og Maren Emilie Ringstad til start. Hverken Maiken eller Maren syntes at det bare er dressurryttere som skal ta premier i Solberg…

Maiken Arnesen red på lånte Don Diego De La Vega, som eies av Solbergmedlem Linn Hønsvik. Maiken og Diego skulle denne gang ut i 80 og 90 cm hest. Begge disse klassene var feil og stilklasser. Med 0 feil på hinder og 67 stilpoeng, tok ekvipasjen en flott 2. plass i klassen. Vant gjorde Rine Milane Hansen på Rocky fra Drøbak Rideklubb. Fullstendig resultatliste for 80 cm finner du her.

I 90 cm hest ble det en ergelig bom ned og litt lenger ned på resultatlisten. Igjen var det Rine Milane Hansen og Rocky som gikk av med seieren. Fullstendig resultatliste for 90 cm hest finner du her.

I LB-ponni kategori I red Marene Emilie Ringstad en flott og feilfri runde med sin araberhingst SR El Patron, og med hele 76 stilpoeng ble det seier i klassen! Fullstendig resultatliste for LB ponni kat. I finner du her.

Maren og Patron skulle også ut i LA-ponni kategori I. Her ble det litt mer å bryne seg på for ekvipasjen, som ikke har ridd så mange klasser på denne høyden enda. Det ble et stopp og to bommer ned, altså 12 feil, men med gode 72 stilpoeng. Klassen, som ble slått sammen med kategori II og III, ble vunnet av Frida-Emilie Hetland-Lysne på Mc Clary. De hadde samme stilpoeng som Maren, men altså 0 feil. Fullstendig resultatliste finner du her.

En stor takk også til trener (og Solbergmedlem) Kristin Tørmoen, som velvillig stilte opp på en lang stevnedag for å hjelpe våre to ekvipasjer! Kristin har faste sprangtimer på Solberg gård hver tirsdag kveld, og både Maiken og Maren trener sprang for Kristin til vanlig.

Distriktsstevne i dressur 12. januar

Eidsberg rideklubb

Årets første distriktsstevne i dressur, arrangerg av Eidsberg Rideklubb, gikk av stabelen i dag på Stall-B  i Skiptvedt. Solberg hadde 4 ekvipasjer til start og var ikke snauere enn at resultatet ble 2 førsteplasser!

Anne Grethe Skjølseth og Kylian var den eneste av de fire ekvipasjene som red to klasser, LA:1 og MB:0. I tillegg red Mayrita Halvorsrud og Don Mirage LA:1, samt Line Brevig Westrum på JJ Salvador og Siri Merete Andersen på JJ Barcelona i MB:0.

I LA:1 trakk Anne Grethe og Kylian det lengste strået og red til flotte 61.786 %, rett foran Mayrita og Don Mirage med 60,714 %. Klassen ble vunnet av Askim-ekvipasjen, Soveig Knapaas på Horsemosens Majse. Fullstendig resultatliste finner du her.

I MB:0 Skulle det vise seg å bli dobbelt Solberg i toppen, i det  Anne Grethe på Kylian og stallkompisene Line og JJ Salvador, begge red til fantastiske 66,667 %. Ingen av de andre i klassen greide å slå dette og dermed ble det altså dobbeltseier! Siri og JJ Barcelona red inn til fine 58,667 %. Fullstendig resultatliste finner du her.

anne grethe og line MB0 eidsberg 12 jan 13

Fotograf Camilla K Hølaas, eier Foto©AgS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *